Spread the love

Kinderkoggenfonds.

 

Met ingang van dit jaar(2017) heeft het kabinet het besluit genomen om 100 miljoen euro structureel beschikbaar te stellen voor de bestrijding onder armoede bij kinderen.

85 miljoen is er beschikbaar voor de gemeenten, en 40 miljoen wordt er beschikbaar gesteld aan samenwerkende organisatie zoals bijvoorbeeld Stichting Leergeld.

 

De gemeente Koggenland werkt samen met Stichting Leergeld, dit betekent voor inwoners met een laag inkomen een beroep kunnen doen voor ondersteuning in bijvoorbeeld het aanvragen van een fiets voor een schoolgaand kind.

Het adres op internet van Stichting Leergeld is: http://www.leergeld.nl

 

Ook kunnen ouders een beroep doen via de gemeente Koggenland, via Kinderkoggenfonds. U kunt bij de afdeling Zorg en Welzijn hierover informatie krijgen, of via internet een aanvraag formulier invullen. Tot 1 oktober 2017 kunt u een tegoed bon van maximaal €150,00 per kind aanvragen. Voor een maatwerkbijdrage in kosten voor kinderen is er geen sluitingstermijn, deze kan het gehele jaar worden aangevraagd.

Het adres op internet Kinderkoggenfonds is: https://www.koggenland.nl/home/wat-wilt-u-regelen_43013/product/kinderkoggenfonds_847.html

Op deze site staan de voorwaarden omschreven en de wijze van aanvragen.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download huawei firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
Er zijn momenteel geen reacties.