Spread the love

Op 29 augustus 2017 is ons persbericht uitgegaan.

 

 

Persbericht Progressief Koggenland.                                                                               

 

 

Koggenlander raadsleden Margreet Hoek, Saskia Vlaar en fractievertegenwoordiger Jacques Broers richten per heden een eigen partij, Progressief Koggenland, op en gaan met deze partij integer en met volle energie de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in.

Progressief Koggenland neemt, ook vanaf heden, als eigenstandige fractie en met de raadsleden Margreet Hoek en Saskia Vlaar deel aan de raadsvergaderingen van Koggenland.

Zij stappen per direct uit de Ok(é) partij, vanwege een verschil van inzicht met de fractievoorzitter over integriteit issues. De door de fractievoorzitter gekozen koers en het daarover niet informeren van de fractie heeft beide raadsleden en de fractievertegenwoordiger doen besluiten om de partij vaarwel te zeggen. Daarmee distantiëren zij zich van eerder door de fractievoorzitter van Ok(é) gedane uitspraken en berichtgeving daarover in de media.

Met Progressief Koggenland willen Margreet Hoek , Saskia Vlaar en Jacques Broers de inwoners integer tegemoet treden en ondersteunen. Zij gaan zich inzetten voor verbeteringen op het gebied van het sociaal domein, het onderwijs, milieu en duurzaamheid , recreatie en natuurlijk snel internet.

 

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download xiomi firmware
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
Er zijn momenteel geen reacties.