Spread the love

Margreet Hoek

 

Raadslid

Sinds enige jaren ben ik raadslid in de gemeente Koggenland.  Geboren en getogen in Grootschermer  op een boerderij  woon ik, na wat omzwervingen,  in Ursem.

Waarom ik raadslid geworden ben?  Belangstelling voor het raadswerk had ik altijd al en toen er voldoende tijd voor vrij kwam ben ik er voor gegaan.  Door de studie geografie en mijn vele reizen heb ik een brede kijk op veel zaken. Mijn kennis en ervaring wil ik graag inzetten om mee te denken en sturing te geven bij de inrichting van de eigen omgeving.  Natuur, milieu en ruimtelijke ordening hebben mijn grote interesse, maar ook bij welzijn en zorg voel ik me zeer betrokken. Lokaal zijn we sterk,  niet gebonden aan landelijk beleid. We kunnen dus snel op ontwikkelingen inspelen en kijken vooral  vooruit.  In onze  fractie  zijn we persoonlijk heel verschillend, maar kunnen we prima samenwerken.  Juist onze diversiteit zorgt voor een goede inbreng om de belangen van onze inwoners  te vertegenwoordigen. Samen sterk  met Progressief Koggenland voor de Koggenlanders!

Sport heeft altijd een groot deel uitgemaakt van mijn leven. Toerfietsen en hardlopen, iets mooiers is er bijna niet. Tegenwoordig ook de fitness ontdekt. In Koggenland hebben we daar goede sportscholen  voor.

Het mooiste plekje in Koggenland? Moeilijk te zeggen.  Het hele buitengebied is mooi met de nodige stille plekjes. Maar de waterberging in de Wogmeer is wel een favoriet.  Daar kan ik een andere hobby, vogels kijken, uitoefenen.

 

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free online course
download coolpad firmware
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
Er zijn momenteel geen reacties.